09/11/2018 09/11/2018 Αύριο  Σάββατο θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη η συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου με τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου στη σκιά της δυσφορίας του κ. Βαρθολομαίου για το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε από την ελληνική κυβέρνηση για την «πρόθεση» συμφωνίας που ανακοίνωσαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με...
09 Νοεμβρίου, 2018 - 20:49
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2018 - 21:30

Συνάντηση Βαρθολομαίου με Γαβρόγλου

Διαδώστε:
Συνάντηση Βαρθολομαίου με Γαβρόγλου

Αύριο  Σάββατο θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη η συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου με τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου στη σκιά της δυσφορίας του κ. Βαρθολομαίου για το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε από την ελληνική κυβέρνηση για την «πρόθεση» συμφωνίας που ανακοίνωσαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ΑΠΕ για την Κωνσταντινούπολη αναχώρησε σήμερα ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου, “για την προγραμματισμένη- εδώ και καιρό- συνάντησή του με την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο”. Σύμφωνα μάλιστα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, “η συνάντηση θα γίνει αύριο το πρωί (όπως προαναφέρθηκε) στην αίθουσα του Οικουμενικού Θρόνου στο Φανάρι.”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων