13/11/2018 13/11/2018 Με τους ιεράρχες της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας του Πατριαρχείου της Μόσχας, συναντάται το μεσημέρι της Τρίτης 13 Νοεμβρίου ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πιοτρ Ποροσένκο. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η επίσημη ατζέντα της συνάντησης δεν έχει καθοριστεί, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν αποκλειστικά στο θέμα της χορήγησης της αυτοκεφαλίας στην ουκρανική  εκκλησία,...
13 Νοεμβρίου, 2018 - 11:01

Συνάντηση Ποροσένκο με ιερείς της Ουκρανικής Εκκλησίας

Διαδώστε:
Συνάντηση Ποροσένκο με ιερείς της Ουκρανικής Εκκλησίας

Με τους ιεράρχες της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας του Πατριαρχείου της Μόσχας, συναντάται το μεσημέρι της Τρίτης 13 Νοεμβρίου ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πιοτρ Ποροσένκο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η επίσημη ατζέντα της συνάντησης δεν έχει καθοριστεί, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν αποκλειστικά στο θέμα της χορήγησης της αυτοκεφαλίας στην ουκρανική  εκκλησία, την οποία προωθεί ο Πρόεδρος της χώρας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων