23/11/2018 23/11/2018 «Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά θα συναντηθεί την επόμενη εβδομάδα με πρωτοβουλία της, με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμο και τον Παναγιώτατο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίο για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στις σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας» αναφέρει ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής. Όπως τονίζεται, οι συναντήσεις της Φώφης Γεννηματά εντάσσονται στο πλαίσιο...
23 Νοεμβρίου, 2018 - 8:41

ΚΙΝΑΛ: Επαφές με Αρχιεπίσκοπο και Οικ. Πατριάρχη

Διαδώστε:
ΚΙΝΑΛ: Επαφές με Αρχιεπίσκοπο και Οικ. Πατριάρχη

«Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά θα συναντηθεί την επόμενη εβδομάδα με πρωτοβουλία της, με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμο και τον Παναγιώτατο Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίο για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στις σχέσεις Κράτους – Εκκλησίας» αναφέρει ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής.

Όπως τονίζεται, οι συναντήσεις της Φώφης Γεννηματά εντάσσονται στο πλαίσιο ευρύτερων πρωτοβουλιών που θα αναλάβει για το θέμα.

Προ ημερών η κ. Γεννηματά, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για το θέμα: «Αυτό που έκανε ο Τσίπρας είναι να συνεταιριστεί με την εκκλησία, εμείς είμαστε με τον απλό κληρικό, δεν είδα κανένα βήμα να γίνεται σε όλα αυτά που έλεγε ο κ. Τσίπρας. Δεν θέλω τη χειραφέτηση της διοικούσας Εκκλησίας με χρήματα του φορολογούμενου πολίτη.Ο κ. Τσίπρας δημιουργεί θεσμική κρίση, αναστάτωσε, δίχασε τις σχέσεις και τους ιεράρχες για μικροπολιτικά οφέλη, που όπως φαίνεται πάει στις καλένδες. Ο Τσίπρας ανοίγει τα μεγάλα θέματα της χώρας και τα αφήνει ορθάνοιχτα».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων