14/09/2018 14/09/2018 Σχολική υποτροφία για το «φιλότιμο» προσφέρει το The Washington Oxi Day Foundation στους πέντε πρώτους καλύτερους Ελληνοαμερικανούς μαθητές των τάξεων 2 έως 12 που θα περιγράψουν την έννοια «φιλότιμο». Ο μαθητής που θα κερδίσει το πρώτο βραβείο θα λάβει υποτροφία 2.000 δολαρίων και μία πρόσκληση στην επίσημη δεξίωση του Ιδρύματος, στις 25 Οκτωβρίου, στην Ουάσιγκτον...
14 Σεπτεμβρίου, 2018 - 10:00

Σχολική υποτροφία για το «φιλότιμο»

Διαδώστε:
Σχολική υποτροφία για το «φιλότιμο»

Σχολική υποτροφία για το «φιλότιμο» προσφέρει το The Washington Oxi Day Foundation στους πέντε πρώτους καλύτερους Ελληνοαμερικανούς μαθητές των τάξεων 2 έως 12 που θα περιγράψουν την έννοια «φιλότιμο».

Ο μαθητής που θα κερδίσει το πρώτο βραβείο θα λάβει υποτροφία 2.000 δολαρίων και μία πρόσκληση στην επίσημη δεξίωση του Ιδρύματος, στις 25 Οκτωβρίου, στην Ουάσιγκτον όπου θα αναγνωριστεί ο νικητής. Δύο μαθητές θα τιμηθούν με 1.000 δολάρια στη δεύτερη θέση και 500 δολάρια θα λάβουν δύο μαθητές για την τρίτη θέση.

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να απαντήσουν με 500 λέξεις ή και λιγότερο σε μία από τις ακόλουθες ερωτήσεις:
α) Τι σημαίνει για σας το «φιλότιμο»;
β) Ποια εξαιρετικά παραδείγματα του «φιλότιμου» έχετε δει;
γ) Ποια πράγματα μπορείτε να κάνετε καθημερινά για να επιδείξετε το «φιλότιμο»;
Οι απαντήσεις θα πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected] μέχρι την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου.

Πηγή: www.oxidayfoundation.org

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων