09/01/2019 09/01/2019 Λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης και των δυσκολιών μετακίνησης των φοιτητών με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, παρακαλούνται εκ μέρους των Πρυτανικών Αρχών του ΑΠΘ οι διδάσκοντες όλων των Τμημάτων, συμπεριλαμβανομένης και της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης, όπως διευκολύνουν την αναπλήρωση των μαθημάτων που είναι προγραμματισμένα για την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019. Το βράδυ της Τετάρτης θα εκδοθεί...
09 Ιανουαρίου, 2019 - 15:31

Ταλαιπωρείται και η Θεολογική ΑΠΘ από τις καιρικές συνθήκες

Διαδώστε:
Ταλαιπωρείται και η Θεολογική ΑΠΘ από τις καιρικές συνθήκες

Λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης και των δυσκολιών μετακίνησης των φοιτητών με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, παρακαλούνται εκ μέρους των Πρυτανικών Αρχών του ΑΠΘ οι διδάσκοντες όλων των Τμημάτων, συμπεριλαμβανομένης και της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης, όπως διευκολύνουν την αναπλήρωση των μαθημάτων που είναι προγραμματισμένα για την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019.

Το βράδυ της Τετάρτης θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση για την διεξαγωγή των μαθημάτων κατά την ημέρα Πέμπτη, αναλόγως των καιρικών συνθηκών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων