28/12/2018 28/12/2018 Εν μέσω πλήθους πιστών και με τη δέουσα λαμπρότητα εόρτασε τα ονομαστήριά του ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Εσθονίας κ.κ. Στέφανος. Ο Σεβασμιώτατος Μητροοπολίτης Ταλλίνης και πάσης Εσθονίας χοροστάτησε κατά τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ταλλίνης. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Επίσκοπος Χριστουπόλεως κ. Μακάριος ευχήθηκε στον εορτάζοντα Πρωθιεράρχη...
28 Δεκεμβρίου, 2018 - 8:29

Τα ονομαστήρια του Μητρ. Εσθονίας κ. Στεφάνου

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Μητρ. Εσθονίας κ. Στεφάνου

Εν μέσω πλήθους πιστών και με τη δέουσα λαμπρότητα εόρτασε τα ονομαστήριά του ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Εσθονίας κ.κ. Στέφανος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροοπολίτης Ταλλίνης και πάσης Εσθονίας χοροστάτησε κατά τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ταλλίνης.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Επίσκοπος Χριστουπόλεως κ. Μακάριος ευχήθηκε στον εορτάζοντα Πρωθιεράρχη υγεία και μακροημέρευση, αναφερόμενος στην ιδιαίτερη προσφορά του στην Εκκλησία της Εσθονίας, κυρίως μετά την απόδοση σε αυτήν Αυτονόμου Εκκλησιαστικού καθεστώτος.

Ακολούθησε δεξίωση στο κέντρο της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων