09/11/2018 09/11/2018 Την Γενική πρόξενο της Ελλάδος κ. Γεωργία Σουλτανόπουλου κάλεσε, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος ζητώντας να λάβει εξηγήσεις για την περιβόητη συμφωνία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το Οικουμενικό Πατριαρχείο θα περιμένει να δει τι περιλαμβάνει η επίμαχη συμφωνία, προκειμένου να αποφασίσει αν...
09 Νοεμβρίου, 2018 - 18:54

Τηλεφωνική επικοινωνία Βαρθολομαίου με Γενική Πρόξενο Ελλάδος

Διαδώστε:
Τηλεφωνική επικοινωνία Βαρθολομαίου με Γενική Πρόξενο Ελλάδος

Την Γενική πρόξενο της Ελλάδος κ. Γεωργία Σουλτανόπουλου κάλεσε, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος ζητώντας να λάβει εξηγήσεις για την περιβόητη συμφωνία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το Οικουμενικό Πατριαρχείο θα περιμένει να δει τι περιλαμβάνει η επίμαχη συμφωνία, προκειμένου να αποφασίσει αν θα αντιδράσει ή όχι. Υπενθυμίζουμε ότι στις 16 Νοεμβρίου θα συνέλθει η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος για να εξετάσει τη συμφωνία στην οποία κατέληξαν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που αφορά τη μισθοδοσία των κληρικών και τη δημιουργία αξιοποίησης της εκκλησιαστικής περιουσίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων