25/10/2018 25/10/2018 Τις θερμές ευχές του για ταχεία και πλήρη αποκατάσταση της πολύτιμης υγείας του εξέφρασε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος προς τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας τους. Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος, κ.Χρυσόστομος, βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη τις προηγούμενες ημέρες. Ο Παναγιώτατος ευχήθηκε προς τον Αρχιεπίσκοπο τη σύντομη...
25 Οκτωβρίου, 2018 - 21:19
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2018 - 21:21

Τηλεφωνική επικοινωνία Παναγιωτάτου και Αρχ. Κύπρου

Διαδώστε:
Τηλεφωνική επικοινωνία Παναγιωτάτου και Αρχ. Κύπρου

Τις θερμές ευχές του για ταχεία και πλήρη αποκατάσταση της πολύτιμης υγείας του εξέφρασε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος προς τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας τους.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος, κ.Χρυσόστομος, βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη τις προηγούμενες ημέρες. Ο Παναγιώτατος ευχήθηκε προς τον Αρχιεπίσκοπο τη σύντομη επιστροφή του κοντά στον πιστό λαό της Εκκλησίας του, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα την πολυεύθυνη διακονία του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων