30/10/2018 30/10/2018 Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης και θρησκευτικής ευλάβειας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 30 Οκτωβρίου η προσκύνηση της Τιμίας Ζώνης στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης 424. Η διεύθυνση του νοσοκομείου υποδέχτηκε με τις τις πρέπουσες τιμές το ιερό θεομητορικό κειμήλιο, το οποίο κόμισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβας συνοδευόμενος από Βατοπαιδινούς πατέρες.   Ακολούθησε...
30 Οκτωβρίου, 2018 - 14:11
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2018 - 14:22

Το ΓΣΝΕ προσκυνά την Αγία Ζώνη (φωτογραφίες)

Διαδώστε:
Το ΓΣΝΕ προσκυνά την Αγία Ζώνη (φωτογραφίες)

Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης και θρησκευτικής ευλάβειας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 30 Οκτωβρίου η προσκύνηση της Τιμίας Ζώνης στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης 424. Η διεύθυνση του νοσοκομείου υποδέχτηκε με τις τις πρέπουσες τιμές το ιερό θεομητορικό κειμήλιο, το οποίο κόμισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβας συνοδευόμενος από Βατοπαιδινούς πατέρες.

 

Ακολούθησε δέηση και λόγος από τον Μητροπολίτη, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε την αγιαστική και θεραπευτική δύναμη της Αγίας Ζώνης, “η οποία θα ακουμπήσει σε κάθε κλίνη των νοσηλευομένων”. Το ιερό κειμήλιο προσκύνησαν το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, ασθενείς καθώς και οι συνοδοί τους.

Εν συνεχεία η πομπή κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου προς ευλογία και των εκεί νοσηλευομένων.

Φωτογραφίες:Ραφαήλ Γεωργιάδης


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων