29/10/2018 29/10/2018 Όπως μάς ενημερώνει ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ (ekirikas.com) σε ρεπορτάζ του Χριστόδουλου Αθανασάτου, παρουσία του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, αλλά και σημαντικών μελών της Ορθόδοξης Εκκλησίας, της πολιτικής και των επιχειρήσεων, τιμήθηκαν με το Αθηναγόρειο Βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο ιερατικός προϊστάμενος του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χάμπτονς, π. Αλέξανδρος Καρλούτσος και η σύζυγός του,...
29 Οκτωβρίου, 2018 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2018 - 17:34

Το ζεύγος Καρλούτσου τιμήθηκε παρουσία Μπάιντεν (βίντεο)

Διαδώστε:
Το ζεύγος Καρλούτσου τιμήθηκε παρουσία Μπάιντεν (βίντεο)

Όπως μάς ενημερώνει ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ (ekirikas.com) σε ρεπορτάζ του Χριστόδουλου Αθανασάτου, παρουσία του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, αλλά και σημαντικών μελών της Ορθόδοξης Εκκλησίας, της πολιτικής και των επιχειρήσεων, τιμήθηκαν με το Αθηναγόρειο Βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ο ιερατικός προϊστάμενος του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χάμπτονς, π. Αλέξανδρος Καρλούτσος και η σύζυγός του, πρεσβυτέρα Ξανθή (Ξανθίππη) Καρλούτσου.

Στο ετήσιο δείπνο των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο «Midtown Hilton», παραβρέθηκαν περίπου 1.300 άτομα, σε μία προσέλευση – ρεκόρ στην ιστορία της εκδήλωσης.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων