07/11/2018 07/11/2018 Τα πενήντα χρόνια αρχιερατείας συμπλήρωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου, κ. Σεραφείμ, ο οποίος κατάγεται από τον Κοσμά Αρκαδίας, ενώ μεγάλο διάστημα στην παιδική του ηλικία ζούσε εποχικά με την οικογένειά του στον Βρονταμά Λακωνίας. Για να τιμήσει το χρυσό ιωβηλαίο του Μητροπολίτη Καρυστίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασιάς και Σπάρτης, κ. Ευστάθιος, μετέβη το...
07 Νοεμβρίου, 2018 - 11:59
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2018 - 12:00

Το χρυσό ιωβηλαίο του Μητρ. Καρυστίας και Σκύρου

Διαδώστε:
Το χρυσό ιωβηλαίο του Μητρ. Καρυστίας και Σκύρου

Τα πενήντα χρόνια αρχιερατείας συμπλήρωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου, κ. Σεραφείμ, ο οποίος κατάγεται από τον Κοσμά Αρκαδίας, ενώ μεγάλο διάστημα στην παιδική του ηλικία ζούσε εποχικά με την οικογένειά του στον Βρονταμά Λακωνίας.

Για να τιμήσει το χρυσό ιωβηλαίο του Μητροπολίτη Καρυστίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασιάς και Σπάρτης, κ. Ευστάθιος, μετέβη το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 στην Κύμη Ευβοίας, προκειμένου να συμμετέχει στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό, που τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου. Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος ενώ συμμετείχαν και οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, Χαλκίδος Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος, Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος και ο τιμώμενος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ.

Το πρωί της Κυριακής 4 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, κ. Ευστάθιος, χοροστάτησε στον Όρθρο και συμμετείχε στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο στο οποίο προέστη ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στο Ξενοδοχείο «Κύμη Παλλάς» στην Παραλία της Κύμης, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ, στην οποία παρέστησαν πλήθος κόσμου για να τιμήσουν τον Ποιμενάρχη τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων