28/12/2018 28/12/2018 Τα φροντιστήρια “Παπαδέα”, σε συνεργασία με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία», προσφέρουν τρεις υποτροφίες για Lower, για Proficiency, για πιστοποίηση στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και έκπτωση 20% σε όσους λάβουν μέρος στον εν λόγω διαγωνισμό. Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στους τηλεφωνικούς αριθμούς του Σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας μέχρι τις 11 Ιανουαρίου 2019, οπότε και θα γίνει η...
28 Δεκεμβρίου, 2018 - 15:16

Τρεις υποτροφίες αγγλικών και υπολογιστών δια μέσου της Πειραϊκής Εκκλησίας

Διαδώστε:
Τρεις υποτροφίες αγγλικών και υπολογιστών δια μέσου της Πειραϊκής Εκκλησίας

Τα φροντιστήρια “Παπαδέα”, σε συνεργασία με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία», προσφέρουν τρεις υποτροφίες για Lower, για Proficiency, για πιστοποίηση στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και έκπτωση 20% σε όσους λάβουν μέρος στον εν λόγω διαγωνισμό.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στους τηλεφωνικούς αριθμούς του Σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας μέχρι τις 11 Ιανουαρίου 2019, οπότε και θα γίνει η κλήρωση.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων