05/11/2018 05/11/2018 Την ερχόμενη Παρασκευή 9/11 παραπλεύρως του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου θεμελιώνεται το πρώτο εκκλησάκι προς τιμήν του νεοφανούς Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου στην πόλη των Τρικάλων. Σύμφωνα με το σχέδιο, το οποίο παρουσιάζει το trikalavoice.gr, το παρεκκλήσι του Αγίου Παϊσίου θα θεμελιωθεί κατά την ημέρα της πανήγυρης του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου. Ο Άγιος Παϊσιος είναι ένας από τους σύγχρονους Αγίους...
05 Νοεμβρίου, 2018 - 20:22
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2018 - 20:55

Το πρώτο εκκλησάκι του Αγίου Παϊσίου στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Το πρώτο εκκλησάκι του Αγίου Παϊσίου στα Τρίκαλα

Την ερχόμενη Παρασκευή 9/11 παραπλεύρως του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου θεμελιώνεται το πρώτο εκκλησάκι προς τιμήν του νεοφανούς Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου στην πόλη των Τρικάλων.

Σύμφωνα με το σχέδιο, το οποίο παρουσιάζει το trikalavoice.gr, το παρεκκλήσι του Αγίου Παϊσίου θα θεμελιωθεί κατά την ημέρα της πανήγυρης του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου.

Ο Άγιος Παϊσιος είναι ένας από τους σύγχρονους Αγίους της Εκκλησίας μας, τον οποίον και πολλοί Τρικαλινοί είχαν την ευλογία να τον δουν από κοντά και να συζητήσουν μαζί του.

Φώτο, το σχέδιο του υπό θεμελίωση Ιερού Ναού.

ΠΗΓΗ: Βασίλης Αλεξίου, trikalavoice.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων