12/09/2018 12/09/2018 Υπέρ της αυτοκεφαλίας της Ουκρανικής Εκκλησίας τάσσονται οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ο Αμερικανός Πρέσβης, αρμόδιος για τις Θρησκευτικές Ελευθερίες, Σάμιουελ Μπράουνμπακ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσκένκο, τονίζοντάς του ότι οι ΗΠΑ θα στηρίξουν τον αγώνα του Κιέβου για τον αυτοκέφαλο της εκκλησίας. “Ο Πρέσβης Μπράουνμπακ διαβεβαίωσε ότι οι ΗΠΑ θα υποστηρίξουν...
12 Σεπτεμβρίου, 2018 - 11:10

Υπέρ της αυτοκεφαλίας της Ουκρανικής Εκκλησίας οι ΗΠΑ

Διαδώστε:
Υπέρ της αυτοκεφαλίας της Ουκρανικής Εκκλησίας οι ΗΠΑ

Υπέρ της αυτοκεφαλίας της Ουκρανικής Εκκλησίας τάσσονται οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Ο Αμερικανός Πρέσβης, αρμόδιος για τις Θρησκευτικές Ελευθερίες, Σάμιουελ Μπράουνμπακ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσκένκο, τονίζοντάς του ότι οι ΗΠΑ θα στηρίξουν τον αγώνα του Κιέβου για τον αυτοκέφαλο της εκκλησίας.
“Ο Πρέσβης Μπράουνμπακ διαβεβαίωσε ότι οι ΗΠΑ θα υποστηρίξουν την Ουκρανία στον αγώνα της για την αποκατάσταση της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας και το δικαίωμα στην Ουκρανική Αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία” ανακοίνωσε η ουκρανική προεδρεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων