03/01/2019 03/01/2019 Σχέδιο προστασίας των ιερών ναών της χώρας, από τρομοκρατική απειλή επεξεργάζεται η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας . Οι συντάκτες του νομοσχεδίου προτείνουν να καταταχτούν όλα τα θρησκευτικά κτίρια σε τρεις βαθμούς ασφαλείας ανάλογα με την χωρητικότητά τους και το κόστος των περιουσιακών στοιχείων. Σε όλα τα κτίρια θα τοποθετηθούν κάμερες ασφαλείας για βιντεοσκόπηση και...
03 Ιανουαρίου, 2019 - 10:41

Φύλακες και κάμερες ασφαλείας στους ναούς της Ρωσίας

Διαδώστε:
Φύλακες και κάμερες ασφαλείας στους ναούς της Ρωσίας

Σχέδιο προστασίας των ιερών ναών της χώρας, από τρομοκρατική απειλή επεξεργάζεται η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας .
Οι συντάκτες του νομοσχεδίου προτείνουν να καταταχτούν όλα τα θρησκευτικά κτίρια σε τρεις βαθμούς ασφαλείας ανάλογα με την χωρητικότητά τους και το κόστος των περιουσιακών στοιχείων. Σε όλα τα κτίρια θα τοποθετηθούν κάμερες ασφαλείας για βιντεοσκόπηση και συναγερμός, καθώς ταυτόχρονα θα έχουν βάρδιες οι φύλακες ασφαλείας από ιδιωτικές εταιρείες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων