10/12/2018 10/12/2018 Στο θέμα της προωθούμενης συμφωνίας εκκλησίας- πολιτείας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων  με συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews ο υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης. Ο κ. Κουβέλης υπογράμμισε ότι “η κυβέρνηση δεν επιλέγει να στείλει στη φτώχεια τους κληρικούς, να τους στερήσει τους μισθούς τους ή τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα” και υπογραμμίζει “κάποιοι εμπλέκουν το ζήτημα της μισθοδοσίας...
10 Δεκεμβρίου, 2018 - 9:21

Φ.Κουβέλης: Δεν στέλνουμε στην φτώχεια τους Κληρικούς

Διαδώστε:
Φ.Κουβέλης: Δεν στέλνουμε στην φτώχεια τους Κληρικούς

Στο θέμα της προωθούμενης συμφωνίας εκκλησίας- πολιτείας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων  με συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews ο υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης.

Ο κ. Κουβέλης υπογράμμισε ότι “η κυβέρνηση δεν επιλέγει να στείλει στη φτώχεια τους κληρικούς, να τους στερήσει τους μισθούς τους ή τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα” και υπογραμμίζει “κάποιοι εμπλέκουν το ζήτημα της μισθοδοσίας στην προσπάθειά τους να χτυπήσουν αυτό που είναι κυρίως ζητούμενο, δηλαδή τη θρησκευτική ουδετερότητα του κράτους”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων