19/11/2018 19/11/2018 “Η ΝΔ δεν είχε ενημέρωση πρωτύτερα για τη συμφωνία της πολιτείας με την εκκλησία” τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης στον News 24/7 στους 88,6. «Απεδείχθη ότι έχουμε μη συμφωνία και ο διαχωρισμός είναι καρικατούρα αφού οι ιερείς δεν θα πληρώνονται από την Ενιαία Αρχή αλλά από τον κρατικό υπολογισμό. Δεν είναι Γιάννης...
19 Νοεμβρίου, 2018 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2018 - 17:20

Χατζηδάκης: “Καρικατούρα” ο διαχωρισμός Εκκλησίας – Κράτους

Διαδώστε:
Χατζηδάκης: “Καρικατούρα” ο διαχωρισμός Εκκλησίας – Κράτους

“Η ΝΔ δεν είχε ενημέρωση πρωτύτερα για τη συμφωνία της πολιτείας με την εκκλησία” τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης στον News 24/7 στους 88,6.
«Απεδείχθη ότι έχουμε μη συμφωνία και ο διαχωρισμός είναι καρικατούρα αφού οι ιερείς δεν θα πληρώνονται από την Ενιαία Αρχή αλλά από τον κρατικό υπολογισμό. Δεν είναι Γιάννης είναι Γιαννάκης» επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Σκληρό Ροκ χ 2” με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο και την Έλλη Τριανταφύλλου σχετικά με τη συμφωνία Αλ. Τσίπρα – Ιερώνυμου για τον διαχωρισμό Εκκλησίας – Κράτους.

«Η ΝΔ δεν είχε πρωτύτερα ενημέρωση για τη συμφωνία της πολιτείας με την εκκλησία» είπε σχετικά με τα δημοσιεύματα περί ενημέρωσης Ιερώνυμου στον Μητσοτάκη πριν την ανακοίνωση με τον Τσίπρα. «Η συμφωνία θα γίνει νούμερο στην επιθεώρηση» πρόσθεσε

Σχετικά με τη συνταγματική αναθεώρηση, επανέλαβε τη θέση της ΝΔ να κριθούν αναθεωρητέα όλα τα άρθρα. Εκτίμησε δε ότι ο Τσίπρας δεν συναινεί «γιατί ξέρει ότι θα χάσει τις επόμενες εκλογές».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων