11/12/2018 11/12/2018     Εκδηλώσεις για το άναμμα των Χριστουγεννιάτικων δέντρων από τον Δήμαρχο Πολυγύρου, Αστέριο Ζωγράφο, θα πραγματοποιηθούν στον Πολύγυρο, την Ορμύλια, τη Γαλάτιστα και την Παλαιόχωρα, στις 7, 8, 9 και 14 Δεκεμβρίου 2018 αντίστοιχα, σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου.             Η πόλη του Πολυγύρου όπως και όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα κινούνται σε χριστουγεννιάτικους...
11 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:19
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2018 - 11:20

Χριστούγεννα στον Πολύγυρο

Διαδώστε:
Χριστούγεννα στον Πολύγυρο

 

 

Εκδηλώσεις για το άναμμα των Χριστουγεννιάτικων δέντρων από τον Δήμαρχο Πολυγύρου, Αστέριο Ζωγράφο, θα πραγματοποιηθούν στον Πολύγυρο, την Ορμύλια, τη Γαλάτιστα και την Παλαιόχωρα, στις 7, 8, 9 και 14 Δεκεμβρίου 2018 αντίστοιχα, σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

 

          Η πόλη του Πολυγύρου όπως και όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα κινούνται σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς με χιλιάδες λαμπιόνια και πολύχρωμα στολίδια να φωτίζουν δρόμους, πάρκα και πλατείες, δημιουργώντας εντυπωσιακήατμόσφαιρα.


          Η φωταγώγηση των δέντρων πλαισιώνεται από γιορτινές δράσεις για μικρούς και μεγάλους, χριστουγεννιάτικη μουσική και τραγούδια, κάλαντα, κεράσματα και δωράκια και τον Άγιο Βασίλη.

 


          Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται και οργανώνονται από τον Δήμο Πολυγύρου και το  Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου, «Αριστοτέλης», με τη συνεργασία των τοπικών φορέων και συλλόγων.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων