07/07/2019 07/07/2019 Μια σημαντική στιγμή τις πρώτες μέρες κιόλας, της διακονίας του Αρχιεπισκόπου Αμερικής έζησαν όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση της παράδοσης οικονομικής ενίσχυσης στην Αρχιεπισκοπή για τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.  Η AHEPA εκπλήρωσε στο ακέραιο τη δέσμευσή της για δωρεά ενός εκατομμυρίου δολαρίων ($1.000.000) για την ανοικοδόμηση του Ναού του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν,...
07 Ιουλίου, 2019 - 22:13
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2019 - 23:10

$1.000.000: Η επιταγή για τον Αϊ-Νικόλα στο Σημείο Μηδέν

Διαδώστε:
$1.000.000: Η επιταγή για τον Αϊ-Νικόλα στο Σημείο Μηδέν

Μια σημαντική στιγμή τις πρώτες μέρες κιόλας, της διακονίας του Αρχιεπισκόπου Αμερικής έζησαν όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση της παράδοσης οικονομικής ενίσχυσης στην Αρχιεπισκοπή για τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

 Η AHEPA εκπλήρωσε στο ακέραιο τη δέσμευσή της για δωρεά ενός εκατομμυρίου δολαρίων ($1.000.000) για την ανοικοδόμηση του Ναού του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν, παραδίδοντας το ποσό που απέμενε στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου στο 97ο Ετήσιο Συνέδριό της στο Σικάγο.

Την επιταγή παρέδωσαν ο απερχόμενος ύπατος πρόεδρος της AHEPA, Τζορτζ Λούκας (George E. Loucas) και ο επικεφαλής του Συμβουλίου, Νικόλαος Καρακώστας (Nicholas A. Karacostas), ο οποίος επίσης υπηρέτησε ως επικεφαλής της Εκστρατείας της AHEPA για την ανοικοδόμηση του Αγίου Νικολάου.

«Από το 1922, η AHEPA στάθηκε στο πλευρό της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής της Αμερικής, δημιουργώντας έτσι τους ‘Δίδυμους Πυλώνες του Ελληνισμού’ στην Αμερική τους οποίους βλέπουμε σήμερα», δήλωσε ο κ. Λούκας.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ / GOA – Dimitrios Panagos

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων