15/09/2019 15/09/2019 Την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019, επί τη επετείω των ονομαστηρίων του, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας προεξήρχε του Όρθρου και δισαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας, Bayswater, Λονδίνου. Με τον Σεβασμιώτατο συλλειτούργησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τροπαίου κ. Αθανάσιος, οι Πανοσ. Αρχιμανδρίτες Αιμιλιανός Παπαδάκης (Ιερατ. Προϊστάμενος Ι. Ναού...
15 Σεπτεμβρίου, 2019 - 19:14
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2019 - 19:20

10 Στιγμές από τα Ονομαστήρια του Αρχιεπισκόπου Νικήτα

Διαδώστε:
10 Στιγμές από τα Ονομαστήρια του Αρχιεπισκόπου Νικήτα

Την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019, επί τη επετείω των ονομαστηρίων του, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας προεξήρχε του Όρθρου και δισαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας, Bayswater, Λονδίνου.

Με τον Σεβασμιώτατο συλλειτούργησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τροπαίου κ. Αθανάσιος, οι Πανοσ. Αρχιμανδρίτες Αιμιλιανός Παπαδάκης (Ιερατ. Προϊστάμενος Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου Kingston-upon-Thames), Θεωνάς Μπακάλης (Ιερατ. Προϊστάμενος Ι. Καθεδρικού Ναού της του Θεού Σοφίας), Ιάκωβος Σάββα (Ιερατ. Προϊστάμενος Ι. Ναού Αγίου Νικολάου, Cardiff), Νικόδημος Αναγνωστόπουλος (Εφημέριος Ι. Καθεδρικού Ναού της του Θεού Σοφίας) και Χριστόδουλος Περσόπουλος (Ιερατ. Προϊστάμενος Ι. Καθεδρικού Ναού Γενεσίου της Θεοτόκου, Camberwell), ο Ιερολ. Αρχιδιάκονος Ευγένιος Τσαραμανίδης και ο Πατριαρχικός Διάκονος της Σειράς Καλλίνικος Χασάπης.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους πιστούς που έσπευσαν να του ευχηθούν ενώ ακολούθησε δεξίωση στην Κρύπτη του Καθεδρικού Ναού.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΘΥΑΤΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑΣ ΣΕ 10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Αρχιμ. Δρ. Νικόδημος Αναγνωστόπουλος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων