27/04/2020 27/04/2020 17 νέα κρούσματα και συνολικά 2534 ανακοινώθηκαν από τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας κ. Σωτήρη Τσιόδρα. Ακόμα καταγράφηκαν 2 ακόμα θάνατοι  και συνολικά 136 ενώ 65 άνθρωποι εξήλθαν από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.  43 ασθενείς παραμένουν διασωληνωμένοι. Αύριο η ενημέρωση θα γίνει μετά το μήνυμα του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη προς το λαό για τη...
27 Απριλίου, 2020 - 18:14

17 νέα κρούσματα και 2 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

Διαδώστε:
17 νέα κρούσματα και 2 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

17 νέα κρούσματα και συνολικά 2534 ανακοινώθηκαν από τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας κ. Σωτήρη Τσιόδρα. Ακόμα καταγράφηκαν 2 ακόμα θάνατοι  και συνολικά 136 ενώ 65 άνθρωποι εξήλθαν από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.  43 ασθενείς παραμένουν διασωληνωμένοι.

Αύριο η ενημέρωση θα γίνει μετά το μήνυμα του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη προς το λαό για τη σταδιακή άρση των μέτρων.

“προσοχή για να μην υπάρξει επάνοδος του ιού” κατέληξε ο κ. Τσιόδρας στη συνέντευξη ενώ ιδιαίτερα σημαντική χαρακτήρισε ο κ. Χαρδαλιάς από την Πολιτική Προστασία την εβδομάδα που ξεκίνησε για το πέρασμα στην επόμενη φάση της άρσης των περιοριστικών μέτρων.

“Με τη σταδιακή άρση των μέτρων δεν σταματάει η εξάπλωση του ιού” τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς ενώ επεσήμανε ότι αύριο θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες μετά το μήνυμα του Πρωθυπουργού. Τα μέτρα θα ισχύουν κανονικά και δεν θα γίνουν συγκεντρώσεις για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς οι οποίες θα μεταφερθούν για το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την άρση των μέτρων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων