23/02/2021 23/02/2021 Ήταν 22 Φεβρουαρίου, πριν από 18 χρόνια όταν η «Εθελοντική Διακονία Ασθενών» έκανε τα πρώτα της βήματα. Στο Αμερικάνικο Κολλέγιο, στην ημερίδα που οργανώθηκε από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών τέθηκαν οι βάσεις ώστε “έως σήμερα αδιάλειπτα οι μοναχικοί συνάνθρωποί μας να έχουν ένα «στήριγμα» και έναν «φίλο», μια «αγκαλιά» και «οικογένεια» στα μάτια ενός εθελοντή...
23 Φεβρουαρίου, 2021 - 13:48
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2021 - 12:47

18 χρόνια Εθελοντική Διακονία Ασθενών

Διαδώστε:
18 χρόνια Εθελοντική Διακονία Ασθενών

Ήταν 22 Φεβρουαρίου, πριν από 18 χρόνια όταν η «Εθελοντική Διακονία Ασθενών» έκανε τα πρώτα της βήματα. Στο Αμερικάνικο Κολλέγιο, στην ημερίδα που οργανώθηκε από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών τέθηκαν οι βάσεις ώστε “έως σήμερα αδιάλειπτα οι μοναχικοί συνάνθρωποί μας να έχουν ένα «στήριγμα» και έναν «φίλο», μια «αγκαλιά» και «οικογένεια» στα μάτια ενός εθελοντή της “Διακονίας”.

Από τότε μέχρι σήμερα:
2.356 εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι εθελοντές έχουν προσφέρει
470.026 ώρες εθελοντικής προσφοράς, αγάπης και συμπαράστασης σε
55.553 μοναχικούς ασθενείς (ενήλικες και παιδιά) σε
17 συνεργαζόμενα νοσοκομεία.

“Στόχος μας να συνεχίσουμε να συμβάλλουμε με οποιονδήποτε τρόπο στην ανακούφιση μοναχικών συνανθρώπων μας, Δίνοντας Αγάπη και Παίρνοντας πίσω τη Χαρά της Προσφοράς!
Πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, ευχαριστούμε κάθε έναν ξεχωριστά του Μεγάλους Ήρωες, τους Εθελοντές μας, αλλά και όσουν ανήκουν και στηρίζουν τη μεγάλη οικογένεια της “Διακονίας”! Διαρκής στόχος μας είναι η Εθελοντική Διακονία Ασθενών να αποτελέσει φάρο ευαισθητοποίησης στο πνεύμα και τις αρχές του εθελοντισμού και στη φροντίδα των μοναχικών και εγκαταλελειμμένων συνανθρώπων μας” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων