18/12/2018 18/12/2018 Εντός της εβδομάδας αναμένεται να τεθούν προς ψήφιση στο κοινοβούλιο της Ουκρανίας δύο νομοσχέδια που θα ρυθμίζουν τόσο το θέμα της ονομασίας των Ορθοδόξων Εκκλησιών στην Ουκρανία, μετά την αυτοκεφαλία όσο και τη δικαιοδοσία σε ναούς και μοναστήρια και τη ομαλή μετάβασή τους από τη μία εκκλησία στη άλλη. Αυτό αποφασίστηκε σε κυβερνητικό επίπεδο τη...
18 Δεκεμβρίου, 2018 - 8:18
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2018 - 8:19

Ουκρανία: Την Πέμπτη το Σ/Ν για ονομασία και περιουσία της Εκκλησίας

Διαδώστε:
Ουκρανία: Την Πέμπτη το Σ/Ν για ονομασία και περιουσία της Εκκλησίας

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να τεθούν προς ψήφιση στο κοινοβούλιο της Ουκρανίας δύο νομοσχέδια που θα ρυθμίζουν τόσο το θέμα της ονομασίας των Ορθοδόξων Εκκλησιών στην Ουκρανία, μετά την αυτοκεφαλία όσο και τη δικαιοδοσία σε ναούς και μοναστήρια και τη ομαλή μετάβασή τους από τη μία εκκλησία στη άλλη.

Αυτό αποφασίστηκε σε κυβερνητικό επίπεδο τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου. Όπως ανακοινώθηκε επισήμως από κυβερνητικά στελέχη. Τα δύο νομοσχέδια (No. 5309 και No. 5309/P) αναμένεται να περάσουν αύριο Τετάρτη από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή και μία ημέρα αργότερα στις 20 Δεκεμβρίου να ψηφιστούν από την Ολομέλεια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων