10/07/2021 10/07/2021 Σας ενημερώνουμε ότι η Πεμπτουσία διοργανώνει το “1o Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Σεβ. Μητρ. Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο” την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 και ώρα 19:30.  Θέμα ομιλίας και συζήτησης: “Η προσφορά των Νεομαρτύρων στην Εκκλησία”. Για να εγγραφείτε παρακαλούμε κάντε κλίκ εδώ: https://zoom.us/meeting/register/tJMld-GrpjIpHNxz6aZhiwRGa8DCWdupaF52 Αφού εγγραφείτε θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να εισαχθείτε στην σύναξη....
10 Ιουλίου, 2021 - 12:42
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2021 - 12:27

1ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο

Διαδώστε:
1ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο

Σας ενημερώνουμε ότι η Πεμπτουσία διοργανώνει το “1o Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Σεβ. Μητρ. Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο” την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 και ώρα 19:30.  Θέμα ομιλίας και συζήτησης: “Η προσφορά των Νεομαρτύρων στην Εκκλησία”.

Για να εγγραφείτε παρακαλούμε κάντε κλίκ εδώ:

https://zoom.us/meeting/register/tJMld-GrpjIpHNxz6aZhiwRGa8DCWdupaF52

Αφού εγγραφείτε θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με τον προσωπικό σας σύνδεσμο συμμετοχής τον οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να εισαχθείτε στην σύναξη.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση στείλτε μήνυμα στο [email protected].

“Λαμβάνετε αυτό το μήνυμα επειδή έχετε στείλει τα στοιχεία σας για την συμμετοχή σας στις διαδικτυακές συνάξεις της Πεμπτουσίας. Εάν εγγραφείτε δηλώνετε ότι έχετε λάβει γνώση των Όρων Χρήσης και συμφωνείτε”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων