06/04/2020 06/04/2020 Αισιόδοξο ήταν το σημερινό μήνυμα στην καθιερωμένη ενημέρωση για τον Κορωνοϊό, αφού τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο είναι μόλις 20 και το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 1755, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας (σ.σ. για τον κορονοϊό), Σωτήρης Τσιόδρας. 90 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ ενώ 79...
06 Απριλίου, 2020 - 18:39
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2020 - 19:37

20 νέα κρούσματα, 1755 συνολικά- Αισιόδοξο μήνυμα από τη μείωση νέων κρουσμάτων

Διαδώστε:
20 νέα κρούσματα, 1755 συνολικά- Αισιόδοξο μήνυμα από τη μείωση νέων κρουσμάτων

Αισιόδοξο ήταν το σημερινό μήνυμα στην καθιερωμένη ενημέρωση για τον Κορωνοϊό, αφού τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο είναι μόλις 20 και το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 1755, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας (σ.σ. για τον κορονοϊό), Σωτήρης Τσιόδρας.

90 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ ενώ 79 είναι οι συμπολίτες μας που έχασαν τη ζωή τους.

Ν. Χαρδαλιάς: Κρίσιμος μήνας ο Απρίλης 

Οι πρώτες εβδομάδες εφαρμογής των μέτρων δείχνουν ότι ο στόχος εβδομάδα με την εβδομάδα, μέρα με την ημέρα επιτυγχάνεται, τόνισε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Παράλληλα, δήλωσε κατηγορηματικά ότι ο Απρίλης θα είναι ο πιο δύσκολος, αλλά και ο πιο κρίσιμος μήνας και ότι δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός.

Τέλος ανέφερε ακόμα ότι στο χωριό Εχίνος αποφασίστηκε παράταση της καραντίνας για επτά μέρες για καθαρά προληπτικούς λόγους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων