26/11/2023 28/11/2023 Πέντε χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» (ope.gr). Ήταν Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 όταν το ειδησεογραφικό πρακτορείο που φέρνει κοντά σας την αληθινή ενημέρωση από όλα τα μήκη και τα πλάτη του Ορθόδοξου κόσμου, ανέβηκε για πρώτη φορά στο Διαδίκτυο. Πέντε χρόνια μετά, το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» (ope.gr), συνεχίζει...
26 Νοεμβρίου, 2023 - 14:32
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2023 - 0:40

2018-2023: Πέντε χρόνια Διεθνές Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

Διαδώστε:
2018-2023: Πέντε χρόνια Διεθνές Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

Πέντε χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» (ope.gr).

Ήταν Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 όταν το ειδησεογραφικό πρακτορείο που φέρνει κοντά σας την αληθινή ενημέρωση από όλα τα μήκη και τα πλάτη του Ορθόδοξου κόσμου, ανέβηκε για πρώτη φορά στο Διαδίκτυο.

Πέντε χρόνια μετά, το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» (ope.gr), συνεχίζει με ειδήσεις, συνεντεύξεις και δημοσιογραφικές αποστολές όπου το προστάξει η επικαιρότητα, προβάλλοντας το έργο της Εκκλησίας, την ποιμαντική και ιεραποστολική δράση της, τη συμβολή και προσφορά της στη σύγχρονη κοινωνία.

Με σοβαρότητα, ευθύνη και ειλικρίνεια οι συντάκτες – δημοσιογράφοι, ανταποκριτές, τεχνικοί και όλο το δυναμικό προσπαθούμε πάντα να εργαζόμαστε για μια καλύτερη και ποιοτική ενημέρωση, απαλλαγμένοι από κάθε είδους αγκυλώσεις, δίνοντας στην είδηση τη θέση που της αξίζει.

Σε μια κρίσιμη εποχή για την Ορθοδοξία παγκοσμίως, σε μια εποχή που οι Χριστιανοί διώκονται καθημερινά και οι πόλεμοι δίνουν νέα μορφή στον παγκόσμιο χάρτη, τώρα που η Εκκλησία καλείται να δώσει λύσεις και να αγκαλιάσει τον κόσμο μέσα σε όλη αυτή την αβεβαιότητα και τον φόβο, σε μια εποχή που η Ιεραποστολή απλώνεται στα βάθη της Αφρικής και όχι μόνο, που οι Προκαθήμενοι δίνουν καθημερινούς αγώνες για την ενότητα με παράπλευρες απώλειες αλλά και που οι Ιερείς και οι Μοναχοί προσπαθούν να κρατήσουν με το λόγο του Θεού, δυνατό και καθαρό τον άνθρωπο, προσπαθήσαμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Οι εποχές είναι δύσκολες και η αντικειμενική χωρίς βαρίδια ενημέρωση για το έργο της Εκκλησίας, σίγουρα είναι μια ομολογία την οποία θεωρούμε χρέος μας και μεγάλη ευθύνη στις πλάτες μας.

Σας ευχαριστούμε που μέσα σε δύσκολους καιρούς και πρωτόγνωρες καταστάσεις τις οποίες βιώνει ο Ορθόδοξος κόσμος και γενικότερα η κοινωνία μας, τοποθετήσατε το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» (ope.gr) στο βάθρο του νικητή με γνώμονα την ποιότητα της είδησης, την αμεσότητα, την ποικιλία και βέβαια την σταθερότητα του κοινού αλλά και την αναγνωσιμότητα.

Το ORTHODOXIA NEWS AGENCY θα είναι πάντα εκεί όπου συμβαίνουν τα γεγονότα!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων