03/01/2019 03/01/2019 Ανησυχητικά είναι τα κρούσματα διώξεων εναντίον των Χριστιανών παγκοσμίως, όπως προκύπτει από ανεξάρτητη έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών. Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η έρευνα έδειξε πώς το περασμένο έτος 215 εκατομμύρια  Χριστιανοί έπεσαν θύματα διώξεων, με τα παιδιά και τις γυναίκες να βρίσκονται στην πιο δεινή θέση, καθώς συχνά πέφτουν...
03 Ιανουαρίου, 2019 - 13:59

215 εκατ. Χριστιανοί, θύματα διώξεων το 2018

Διαδώστε:
215 εκατ. Χριστιανοί, θύματα διώξεων το 2018

Ανησυχητικά είναι τα κρούσματα διώξεων εναντίον των Χριστιανών παγκοσμίως, όπως προκύπτει από ανεξάρτητη έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η έρευνα έδειξε πώς το περασμένο έτος 215 εκατομμύρια  Χριστιανοί έπεσαν θύματα διώξεων, με τα παιδιά και τις γυναίκες να βρίσκονται στην πιο δεινή θέση, καθώς συχνά πέφτουν θύματα βιασμού. Στην ίδια έρευνα καταγράφεται ότι το 2018, 250 Χριστιανοί έχαναν την ζωή τους κατά μέσο όρο κάθε μέρα εξαιτίας των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων,

“Τα τόσο συχνά κρούσματα δίωξης των Χριστιανών είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι “, ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Τζέρεμι Χαντ, ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει ζητήσει .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων