28/04/2020 28/04/2020 Οριστικές αποφάσεις για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και την επανεκκίνηση της οικονομίας θα λάβει αύριο το Υπουργικό Συμβούλιο, δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κύπρου, Παναγιώτης Σεντώνας. Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, για οριστικοποίηση της απόφασης για χαλάρωση των μέτρων για τον κορωνοϊό, ο κ. Σεντώνας ανέφερε...
28 Απριλίου, 2020 - 17:44
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2020 - 18:20

ΚΥΠΡΟΣ: Αύριο οι οριστικές αποφάσεις για την άρση των μέτρων

Διαδώστε:
ΚΥΠΡΟΣ: Αύριο οι οριστικές αποφάσεις για την άρση των μέτρων

Οριστικές αποφάσεις για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και την επανεκκίνηση της οικονομίας θα λάβει αύριο το Υπουργικό Συμβούλιο, δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κύπρου, Παναγιώτης Σεντώνας.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, για οριστικοποίηση της απόφασης για χαλάρωση των μέτρων για τον κορωνοϊό, ο κ. Σεντώνας ανέφερε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άκουσε κατά τη σύσκεψη τις θέσεις, αλλά και τις απόψεις των μελών της επιστημονικής ομάδας, επί του πλάνου που ετοίμασε η αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή, για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Την ίδια ώρα ακόμα 186 επαγγελματίες υγείας στηρίζουν με επιστολή τους ημερομηνίας 27/4/2020 προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την επιστολή που απέστειλαν  στον Πρόεδρο 152 επαγγελματίες υγείας στις 23/4/2020.

338 ιατροί, οδοντίατροι και άλλοι επαγγελματίες υγείας, ζητούν με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την επαναλειτουργία των εκκλησιών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων