26/05/2020 27/05/2020 Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος χοροστάτησε και ιερούργησε στην Αγρυπνία της Αποδόσεως του Πάσχα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αθηνών, όπου τελέσθηκαν οι Ιερές Ακολουθίες του Εσπερινού και του Όρθρου και αργότερα η πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβερνήσεως παρίστατο η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Νίκη Κεραμέως. Η Υπουργός, κατά τις τηλεοπτικές δηλώσεις...
26 Μαΐου, 2020 - 23:16
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2020 - 0:44

Η Νίκη Κεραμέως στην Αναστάσιμη Αγρυπνία

Διαδώστε:
Η Νίκη Κεραμέως στην Αναστάσιμη Αγρυπνία

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος χοροστάτησε και ιερούργησε στην Αγρυπνία της Αποδόσεως του Πάσχα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αθηνών, όπου τελέσθηκαν οι Ιερές Ακολουθίες του Εσπερινού και του Όρθρου και αργότερα η πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβερνήσεως παρίστατο η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Νίκη Κεραμέως. Η Υπουργός, κατά τις τηλεοπτικές δηλώσεις της, ευχαρίστησε την Εκκλησία της Ελλάδος για τη συνεργασία των προηγουμένων μηνών και εξήρε την υπεύθυνη στάση της. “Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε τη μέρα αυτή” είπε κλείνοντας τις δηλώσεις της προς τις τηλεοπτικές κάμερες.

ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΡΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων