06/11/2018 06/11/2018 Μόλις 20 τετραγωνικά χιλιόμετρα, στην καρδιά του Αιγαίου, διάσημο σε όλο τον πλανήτη, αφού ακόμη αναζητούμε τα μυστικά του περίφημου “μηχανισμού”, το μικρό νησί των Αντικυθήρων έχει μία νέα ιστορία να μάς πει. Σε λίγες ημέρες, τα Αντικύθηρα αναμένεται να δεχτούν για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 30 χρόνια νεαρούς μαθητές. “Η είδηση είναι πως...
06 Νοεμβρίου, 2018 - 17:10
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2018 - 17:46

27 έτη μετά: Το κουδούνι θα χτυπήσει και πάλι

Διαδώστε:
27 έτη μετά: Το κουδούνι θα χτυπήσει και πάλι

Μόλις 20 τετραγωνικά χιλιόμετρα, στην καρδιά του Αιγαίου, διάσημο σε όλο τον πλανήτη, αφού ακόμη αναζητούμε τα μυστικά του περίφημου “μηχανισμού”, το μικρό νησί των Αντικυθήρων έχει μία νέα ιστορία να μάς πει. Σε λίγες ημέρες, τα Αντικύθηρα αναμένεται να δεχτούν για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 30 χρόνια νεαρούς μαθητές.

“Η είδηση είναι πως για πρώτη φορά μετά από το 1991, όταν έκλεισε, το Δημοτικό Σχολείο Αντικυθήρων θα ανοίξει ξανά με τρεις μαθητές” γνωστοποίησε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ ΜΠΕ, “Πρακτορείο FM 104,9” ο δήμαρχος Κυθήρων, κ. Ανδρέας Χαρχαλάκης. Τρία μικρά παιδιά θα διαβούν το κατώφλι του μοναδικού δημοτικού σχολείου, το οποίο αυτές τις ημέρες ετοιμάζεται για να τα δεχτεί, ενώ σύντομα θα μεταβεί και η δασκάλα που θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι.

Πηγή: hellasjournal.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων