07/11/2020 07/11/2020 Ο εορταστικός εσπερινός των Ταξιαρχών από το στούντιο του π. Ηλία Γάτσιου στην Νέα Κίο Αργολίδας. Δύο Ιερείς από την Μητρόπολη της Αργολίδας, πατέρας και γιος, ξεκίνησαν και πάλι να τελούν τις Ιερές Ακολουθίες από στούντιο που δημιούργησαν οι ίδιοι μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Κίο Αργολίδας τον καιρό του πρώτου lockdown που έφερε...
07 Νοεμβρίου, 2020 - 22:42
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2020 - 22:21

2ο Lockdown: Πατέρας και υιός ιερείς και πάλι στο στούντιο

Διαδώστε:
2ο Lockdown: Πατέρας και υιός ιερείς και πάλι στο στούντιο

Ο εορταστικός εσπερινός των Ταξιαρχών από το στούντιο του π. Ηλία Γάτσιου στην Νέα Κίο Αργολίδας.

Δύο Ιερείς από την Μητρόπολη της Αργολίδας, πατέρας και γιος, ξεκίνησαν και πάλι να τελούν τις Ιερές Ακολουθίες από στούντιο που δημιούργησαν οι ίδιοι μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Κίο Αργολίδας τον καιρό του πρώτου lockdown που έφερε η πανδημία του κορονοϊού.

Πρόκειται για τους Ιερείς, πρωτοπρεσβύτερο π. Δημοσθένη Γάτσιο και π. Ηλία Γάτσιο, εφημέριοι και οι δύο στους Ιερούς ναούς Αγίας Ειρήνης και Θεομάνας της Νέας Κίου του Δήμου Άργους Μυκηνών, μιας προσφυγικής κωμόπολης με όλους τους κατοίκους να έχουν καταγωγή από την Κίο της Μικράς Ασίας απόγονοι προσφύγων και οι ίδιοι.

Μέσα από ένα στούντιο ηχοληψίας που έφτιαξε ο π. Ηλίας στο σπίτι που μένουν στη Νέα Κίο, μεταδίδουν τον εσπερινό και τις παρακλήσεις μέσω Ιντερνέτ στους ακροατές τους για ακόμα μία φορά που η Ελλάδα μπήκε ξανά σε lockdown .

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων