09/07/2021 09/07/2021 Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιεροδιδασκάλων ‘’Κωνσταντίνος ο εξ Οικονόμων’’ πραγματοποίησε πρόσφατα στην Αλεξανδρούπολη την 38η Γενική Συνέλευσή του. Στο ψήφισμα που εξεδόθη εκφράζονται, μεταξύ άλλων, ευχαριστίες προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο για την φιλοξενία, όπως και στον Φιλόχριστο Στρατό μας και την Αστυνομία, που φυλάσσουν ‘’Θερμοπύλες’’ στην ακριτική αυτή περιοχή της Πατρίδας. Παράλληλα εκφράζονται...
09 Ιουλίου, 2021 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2021 - 13:58

38ο Συνέδριο Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιεροδιδασκάλων

Διαδώστε:
38ο Συνέδριο Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιεροδιδασκάλων

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιεροδιδασκάλων ‘’Κωνσταντίνος ο εξ Οικονόμων’’ πραγματοποίησε πρόσφατα στην Αλεξανδρούπολη την 38η Γενική Συνέλευσή του.

Στο ψήφισμα που εξεδόθη εκφράζονται, μεταξύ άλλων, ευχαριστίες προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο για την φιλοξενία, όπως και στον Φιλόχριστο Στρατό μας και την Αστυνομία, που φυλάσσουν ‘’Θερμοπύλες’’ στην ακριτική αυτή περιοχή της Πατρίδας. Παράλληλα εκφράζονται ευχές για ομοψυχία του ελληνικού λαού, για ειρηνική επίλυση όλων των διαφορών μας με την Τουρκία και για απαλλαγή από την μάστιγα της πανδημίας.

Επίσης στο ψήφισμα επισημαίνεται χαρακτηριστικά ότι “οι ιεροδιδάσκαλοι, οι Ορθόδοξοι Ιερείς – Δάσκαλοι που υπηρετήσαμε 35-40 χρόνια το άνθος της Πατρίδας μας στα δυσπρόσιτα, παραμεθόρια, ολιγοθέσια Δημοτικά Σχολεία, μεταλαμπαδεύσαμε στους χιλιάδες των μαθητών μας τις αιώνιες αξίες και τα ιδανικά της φυλής μας, όπως μας τα παρέδωσαν οι ένδοξοι προγονοί μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων