17/03/2021 17/03/2021 Η παλαίφατος και ιστορική Ιερά μονή Αγίας Λαύρας τίμησε και φέτος την μνήμη του Αγίου Αλεξίου του ανθρώπου του Θεού. Των ιερών ακολουθιών προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, πλαισιούμενος από τον Ηγούμενο της Αγίας Λαύρας Γέροντα Ευσέβιο, τον Ηγούμενο του Μεγάλου Σπηλαίου Γέροντα Καλλίνικο, τους πατέρες της Μονής και άλλους κληρικούς...
17 Μαρτίου, 2021 - 17:11

Οδοδείκτες για τον Ορθόδοξο Έλληνα του 2021

Διαδώστε:
Οδοδείκτες για τον Ορθόδοξο Έλληνα του 2021

Η παλαίφατος και ιστορική Ιερά μονή Αγίας Λαύρας τίμησε και φέτος την μνήμη του Αγίου Αλεξίου του ανθρώπου του Θεού.

Των ιερών ακολουθιών προέστη ο Σεβ. Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, πλαισιούμενος από τον Ηγούμενο της Αγίας Λαύρας Γέροντα Ευσέβιο, τον Ηγούμενο του Μεγάλου Σπηλαίου Γέροντα Καλλίνικο, τους πατέρες της Μονής και άλλους κληρικούς της ευρύτερης περιοχής των Καλαβρύτων.

Παρακολουθήστε τις ομιλίες του Σεβ. Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου και του Καθηγουμένου της Ι.Μ. Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων Γέροντα Ευσέβιου, κατά την αγρυπνία που τελέστηκε στη Μονή.

Είχε προηγηθεί η Αναπαράσταση της Ορκωμοσίας των Αγωνιστών των Καλαβρύτων και της Κήρυξης της Επανάστασης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων