06/11/2018 06/11/2018 Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στις 20:30 , στην εκπομπή “Κοιτώντας γύρω μας” του ελληνορθόδοξου τηλεοπτικού διαύλου “4Ε”, δείτε “ΞΥΛΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ “ Το 4Ε θα μάς συστήσει με τον Κωνσταντίνο από τη Νεάπολη Κοζάνης. Εκεί, στο ξυλουργείο του πατέρα του και του θείου του, γνώρισε τη μυρωδιά του ξύλου, έπιασε για πρώτη φορά τα...
06 Νοεμβρίου, 2018 - 15:12
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2018 - 15:13

Ένας νεαρός ξυλουργός έρχεται στο 4Ε

Διαδώστε:
Ένας νεαρός ξυλουργός έρχεται στο 4Ε

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στις 20:30 , στην εκπομπή “Κοιτώντας γύρω μας” του ελληνορθόδοξου τηλεοπτικού διαύλου “4Ε”, δείτε “ΞΥΛΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ “

Το 4Ε θα μάς συστήσει με τον Κωνσταντίνο από τη Νεάπολη Κοζάνης. Εκεί, στο ξυλουργείο του πατέρα του και του θείου του, γνώρισε τη μυρωδιά του ξύλου, έπιασε για πρώτη φορά τα εργαλεία και αποφάσισε να δημιουργήσει αριστουργήματα!

Ο Κωνσταντίνος μετατρέπει το ξύλο σε ότι μοντέλο μπορεί να φανταστεί κάποιος. Πήρε την απόφασή του να ασχοληθεί με τον ξύλινο μοντελισμό και όντως εντυπωσιάζει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων