15/05/2021 15/05/2021 Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είχε σήμερα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου σχετικά με το ισραηλινό πλήγμα, που κατέστρεψε στη Γάζα το κτίριο στο οποίο στεγάζονταν τα γραφεία του αμερικανικού πρακτορείου ειδήσεων Associated Press (AP). Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου υπογράμμισε κατά τη συνομιλία αυτή ότι το Ισραήλ κάνει τα πάντα για να...
15 Μαΐου, 2021 - 21:31
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2021 - 21:28

Συνομιλία Νετανιάχου-Μπάιντεν μετά την καταστροφή των γραφείων του AP στη Γάζα

Διαδώστε:
Συνομιλία Νετανιάχου-Μπάιντεν μετά την καταστροφή των γραφείων του AP στη Γάζα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είχε σήμερα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου σχετικά με το ισραηλινό πλήγμα, που κατέστρεψε στη Γάζα το κτίριο στο οποίο στεγάζονταν τα γραφεία του αμερικανικού πρακτορείου ειδήσεων Associated Press (AP).

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου υπογράμμισε κατά τη συνομιλία αυτή ότι το Ισραήλ κάνει τα πάντα για να αποφύγει να βλάψει ανθρώπους που δεν εμπλέκονται στη μάχη του με τη Χαμάς και άλλες οργανώσεις στη Γάζα, αναφέρει ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του, επιμένοντας στο γεγονός ότι η απομάκρυνση των ανθρώπων από το κτίριο «όπου βρίσκονταν τρομοκρατικοί στόχοι» είχε οργανωθεί ενόψει της επιδρομής.

Σύμφωνα με σύνοψη της τηλεφωνικής επικοινωνίας που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του Νετανιάχου, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ανέφερε ότι «οι μη εμπλεκόμενοι είχαν απομακρυνθεί» από τον πύργο γραφείων και κατοικιών όπου στεγάζονταν γραφεία μέσων ενημέρωσης, καθώς και άλλα γραφεία και διαμερίσματα και ο οποίος καταστράφηκε νωρίτερα σήμερα σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή.

«Ο πρωθυπουργός Νετανιάχου ευχαρίστησε τον πρόεδρο για την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών στο δικαίωμά μας στην αυτοάμυνα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων