16/08/2021 16/08/2021 Την Κυριακή 15 Αυγούστου, ετελέσθη ο εόρτιος Εσπερινός της Θεομητορικής Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας. Στη συνέχεια εντός του Ιερού Ναού η λιτάνευση του Επιταφίου της Παναγίας ψαλλομένων των εγκωμίων της, ιερουργούντος του εφημερίου του Ιερού Ναού Σακελλάριου Δημητρίου Αργύρη με την συμμετοχή των ιεροψαλτών και των πιστών,...
16 Αυγούστου, 2021 - 12:57
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2021 - 12:47

Ο Μεθεόρτιος Εσπερινός στον Άγιο Νικόλαο Άνω Βάθειας

Διαδώστε:
Ο Μεθεόρτιος Εσπερινός στον Άγιο Νικόλαο Άνω Βάθειας

Την Κυριακή 15 Αυγούστου, ετελέσθη ο εόρτιος Εσπερινός της Θεομητορικής Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας.

Στη συνέχεια εντός του Ιερού Ναού η λιτάνευση του Επιταφίου της Παναγίας ψαλλομένων των εγκωμίων της, ιερουργούντος του εφημερίου του Ιερού Ναού Σακελλάριου Δημητρίου Αργύρη με την συμμετοχή των ιεροψαλτών και των πιστών, που συμμετείχαν να τιμήσουν την Υπεραγία Θεοτόκο και να προσκυνήσουν των ιερών λειψάνων του εορταζόμενου εν αγίοις πατρός ημών Τιμοθέου Επισκόπου Ευρίπου.

Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων