13/05/2022 13/05/2022 Χιλιάδες κόσμου συνέρεευσαν στον τόπο, όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία της Παλαιστίνιας δημοσιογράφου του Al Jazeera, Shireen Abu Aqla, που σκοτώθηκε χθες -πιθανότατα- από ισραηλινά πυρά. Στους γύρω δρόμους, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν περίπου 5.000 άνθρωποι, ενώ το φέρετρο της δημοσιογράφου ήταν καλυμμένο με τη σημαία της Παλαιστίνης. Υπενθυμίζεται ότι ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ....
13 Μαΐου, 2022 - 18:26
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2022 - 18:27

5.000 Παλαιστίνιοι στην κηδεία της αδικοχαμένης δημοσιογράφου

Διαδώστε:
5.000 Παλαιστίνιοι στην κηδεία της αδικοχαμένης δημοσιογράφου

Χιλιάδες κόσμου συνέρεευσαν στον τόπο, όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία της Παλαιστίνιας δημοσιογράφου του Al Jazeera, Shireen Abu Aqla, που σκοτώθηκε χθες -πιθανότατα- από ισραηλινά πυρά. Στους γύρω δρόμους, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν περίπου 5.000 άνθρωποι, ενώ το φέρετρο της δημοσιογράφου ήταν καλυμμένο με τη σημαία της Παλαιστίνης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος Γ’ και το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για την απώλειά της.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων