12/07/2022 12/07/2022 Τον Προστάτη του Όσιο Παϊσιο τον Αγιορείτη τιμά σήμερα το Όπλο των Διαβιβάσεων καθώς ο Άγιος είχε υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στους δύσκολους καιρούς του Εμφυλίου Πολέμου στις Διαβιβάσεις ευρισκόμενος στην πρώτη γραμμή του μετώπου.  Με αφορμή τη μνήμη του Οσίου το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς εύχεται στους Διαβιβαστές: “Με την ευκαιρία της εορτής...
12 Ιουλίου, 2022 - 10:15
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2022 - 10:22

Η Εθνική Φρουρά εύχεται στους Διαβιβαστές για τον Προστάτη τους Άγιο Παΐσιο

Διαδώστε:
Η Εθνική Φρουρά εύχεται στους Διαβιβαστές για τον Προστάτη τους Άγιο Παΐσιο

Τον Προστάτη του Όσιο Παϊσιο τον Αγιορείτη τιμά σήμερα το Όπλο των Διαβιβάσεων καθώς ο Άγιος είχε υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στους δύσκολους καιρούς του Εμφυλίου Πολέμου στις Διαβιβάσεις ευρισκόμενος στην πρώτη γραμμή του μετώπου. 

Με αφορμή τη μνήμη του Οσίου το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς εύχεται στους Διαβιβαστές: “Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Παϊσίου, προστάτη των Διαβιβάσεων, ο Αρχηγός, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, και το προσωπικό της Εθνικής Φρουράς εύχονται χρόνια πολλά στους συναδέλφους των Διαβιβάσεων”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων