21/04/2022 21/04/2022 Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης, παρευρέθηκε σήμερα στην τελετή Καθαγιασμού του Αγίου Μύρου στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, ο οποίος τελέστηκε από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο κατά τη διάρκεια της Πατριαρχικής Συνοδικής Θείας Λειτουργίας. Ο κ. Κατσανιώτης έκανε λόγο για “Ιερή και ιστορική στιγμή”. “Ιερή και ιστορική στιγμή ο Καθαγιασμός του...
21 Απριλίου, 2022 - 14:24

Α. Κατσανιώτης: Ιερή και ιστορική στιγμή ο Καθαγιασμός του Αγίου Μύρου

Διαδώστε:
Α. Κατσανιώτης: Ιερή και ιστορική στιγμή ο Καθαγιασμός του Αγίου Μύρου

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης, παρευρέθηκε σήμερα στην τελετή Καθαγιασμού του Αγίου Μύρου στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, ο οποίος τελέστηκε από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο κατά τη διάρκεια της Πατριαρχικής Συνοδικής Θείας Λειτουργίας. Ο κ. Κατσανιώτης έκανε λόγο για “Ιερή και ιστορική στιγμή”.

“Ιερή και ιστορική στιγμή ο Καθαγιασμός του Αγίου Μύρου από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Είναι ο μακροβιότερος Πατριάρχης και ο μοναδικός που έχει τελέσει τον Καθαγιασμό 4 φορές. Είχα την ευκαιρία να ευχηθώ από κοντά Καλή Ανάσταση και στους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης”, έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο Facebook και στον λογαριασμό του στο Twitter ο υφυπουργός Εξωτερικών.

Διαβάστε ακόμη: Ο Καθαγιασμός του Αγίου Μύρου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο (ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων