19/06/2022 19/06/2022 Με ανάρτησή του στο Facebook ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης, εξήρε τους απόστρατους αστυνομικούς για την μεγάλη τους προσφορά, με αφορμή την εορτή των Αγίων Πάντων. “Σήμερα, Κυριακή των Αγίων Πάντων τιμούμε τους απόστρατους αστυνομικούς για την μεγάλη τους προσφορά. Για την Κυβέρνηση η ασφάλεια αποτελεί πυλώνα της Δημοκρατίας μας και βασικό συστατικό για κοινωνική...
19 Ιουνίου, 2022 - 15:36
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2022 - 15:37

Α. Κατσανιώτης: Σήμερα τιμούμε τους απόστρατους αστυνομικούς για την μεγάλη τους προσφορά

Διαδώστε:
Α. Κατσανιώτης: Σήμερα τιμούμε τους απόστρατους αστυνομικούς για την μεγάλη τους προσφορά

Με ανάρτησή του στο Facebook ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης, εξήρε τους απόστρατους αστυνομικούς για την μεγάλη τους προσφορά, με αφορμή την εορτή των Αγίων Πάντων.

“Σήμερα, Κυριακή των Αγίων Πάντων τιμούμε τους απόστρατους αστυνομικούς για την μεγάλη τους προσφορά. Για την Κυβέρνηση η ασφάλεια αποτελεί πυλώνα της Δημοκρατίας μας και βασικό συστατικό για κοινωνική ευημερία.

Γι‘ αυτό και οι αστυνομικοί της Πάτρας θα έχουν πολύ σύντομα το νέο τους «σπίτι». Ένα σύγχρονο Αστυνομικό Μέγαρο στην πόλη μας αποτελούσε δίκαιο αίτημα ετών και ήρθε η ώρα να γίνει πράξη. Συνεχίζουμε!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Βουλευτής Αχαΐας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων