24/01/2023 24/01/2023 Τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της Αθήνας είχε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, αργά το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου χωρίς να υπάρχουν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές. Λίγες ώρες μετά το τροχαίο ατύχημα ο κ.  Γεωργιάδης πήγε στην εκκλησία και άναψε ένα κερί.   Σήμερα άναψα...
24 Ιανουαρίου, 2023 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2023 - 15:48

Άδωνις Γεωργιάδης: Άναψε κερί στην εκκλησία μετά το τροχαίο που είχε με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου

Διαδώστε:
Άδωνις Γεωργιάδης: Άναψε κερί στην εκκλησία μετά το τροχαίο που είχε με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου

Τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της Αθήνας είχε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, αργά το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου χωρίς να υπάρχουν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Λίγες ώρες μετά το τροχαίο ατύχημα ο κ.  Γεωργιάδης πήγε στην εκκλησία και άναψε ένα κερί.

 

“Σήμερα άναψα ένα κεράκι στον Ι. Ν. της Ζωοδόχου Πηγής στην Ακαδημίας. Εδώ παντρεύτηκαν οι γονείς μου και βαπτιστήκαμε. Έπρεπε να το κάνω διότι χθες ήταν δύσκολη μέρα και οι γονείς μου αισθάνομαι ότι ήταν μαζί μου. Ποτέ δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους μας όσα χρόνια και να περάσουν”, έγραψε στο Twitter, αναρτώντας και φωτογραφίες από την επίσκεψή του στον ναό.

Το τροχαίο σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας. Το όχημα που οδηγούσε ο υπουργός Ανάπτυξης, στο οποίο επέβαινε και η σύζυγος του, συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ, το οποίο φέρεται να παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη, στη συμβολή της οδού Φιλελλήνων με την Σουρή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων