18/07/2023 18/07/2023 Την ίδια ώρα, το μέτωπο της φωτιάς στον Άγιο Χαράλαμπο Κορινθίας είναι κυριολεκτικά εκτός ελέγχου, με την κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού OPEN να καταγράφει γερόντισσα αρνούμενη να αφήσει την εκκλησία και να παραμένει στο σημείο παρά τον κίνδυνο για τη ζωή της. Τελικά, απομακρύνθηκε από το σημείο από δημοσιογράφους. “Δεν φοβάμαι” ακούγεται να λέει. “Έλα...
18 Ιουλίου, 2023 - 21:35
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2023 - 21:40

Άγ. Χαράλαμπος Κορινθίας: “Δεν φοβάμαι” λέει Γερόντισσα που αρνείται να εγκαταλείψει εκκλησία

Διαδώστε:
Άγ. Χαράλαμπος Κορινθίας: “Δεν φοβάμαι” λέει Γερόντισσα που αρνείται να εγκαταλείψει εκκλησία

Την ίδια ώρα, το μέτωπο της φωτιάς στον Άγιο Χαράλαμπο Κορινθίας είναι κυριολεκτικά εκτός ελέγχου, με την κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού OPEN να καταγράφει γερόντισσα αρνούμενη να αφήσει την εκκλησία και να παραμένει στο σημείο παρά τον κίνδυνο για τη ζωή της. Τελικά, απομακρύνθηκε από το σημείο από δημοσιογράφους.

“Δεν φοβάμαι” ακούγεται να λέει. “Έλα εδώ, έλα εδώ”, της φωνάζουν στη συνέχεια πολίτες, καλώντας την να γυρίσει πίσω για να μην κινδυνέψει η ζωή της, από τις φλόγες καθώς πλησιάζει σε επικίνδυνο σημείο.

Διαβάστε επισης:

Μάχη των Αστυνομικών να πείσουν μοναχές να εκκενώσουν μοναστήρι στη Μάνδρα (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων