17/09/2022 17/09/2022 Το παρεκκλήσι που βρίσκεται στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ τιμάται στο όνομα της Αγίας Σοφίας. Αντίστροφα μετρούν οι φίλαθλοι και οι παράγοντες ΑΕΚ για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 αναμένεται να γίνει η τελετή των εγκαινίων. Οι φωτογραφίες που βλέπεται είναι από το εκκλησάκι που βρίσκεται στην υποδοχή του κτιρίου και...
17 Σεπτεμβρίου, 2022 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2022 - 14:25

Αγία Σοφία: Οι Αγιογραφίες του ναού στο γήπεδο της ΑΕΚ

Διαδώστε:
Αγία Σοφία: Οι Αγιογραφίες του ναού στο γήπεδο της ΑΕΚ

Το παρεκκλήσι που βρίσκεται στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ τιμάται στο όνομα της Αγίας Σοφίας.

Αντίστροφα μετρούν οι φίλαθλοι και οι παράγοντες ΑΕΚ για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 αναμένεται να γίνει η τελετή των εγκαινίων.

Οι φωτογραφίες που βλέπεται είναι από το εκκλησάκι που βρίσκεται στην υποδοχή του κτιρίου και απεικονίζουν τις αγιογραφίες οι οποίες κοσμούν το εσωτερικό του παρεκκλησίου της Αγιάς Σοφιάς.

Όπως αναφέρει η αθλητική ιστοσελίδα sportdog, συγκινεί η αγιογραφία που σχετίζεται με τον μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσόστομο, που μαρτύρησε. «Οι εν Σμύρνη εθνομάρτυρες κληρικοί, μοναχοί και λαϊκοί, τελειωθέντες εν έτει 1922», αναφέρει μία από τις αγιογραφίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων