22/07/2020 22/07/2020 Η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τέμενος, είναι μια σημαντική απόφαση που θα καταγραφεί στην ιστορία, δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών της Τουρκία, Αντίλ Καραϊσμαϊλογλου, παρουσιάζοντας σειρά γραμματοσήμων που θα κυκλοφορήσουν την Παρασκευή 24 Ιουλίου υπό τον τίτλο «Το τζαμί της Αγίας Σοφίας ανοίγει για προσευχή”   Ο Τούρκος υπουργός μίλησε για μία ένδοξη...
22 Ιουλίου, 2020 - 11:59
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2020 - 11:50

Αγία Σοφία: Προκλητικά γραμματόσημα για την 24η Ιουλίου

Διαδώστε:
Αγία Σοφία: Προκλητικά γραμματόσημα για την 24η Ιουλίου

Η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τέμενος, είναι μια σημαντική απόφαση που θα καταγραφεί στην ιστορία, δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών της Τουρκία, Αντίλ Καραϊσμαϊλογλου, παρουσιάζοντας σειρά γραμματοσήμων που θα κυκλοφορήσουν την Παρασκευή 24 Ιουλίου υπό τον τίτλο «Το τζαμί της Αγίας Σοφίας ανοίγει για προσευχή”

 

Ο Τούρκος υπουργός μίλησε για μία ένδοξη σελίδα στην ιστορία, προσθέτοντας ότι η απόφαση αυτή είναι “ένας ύμνος στον Αλλάχ, μια επίδειξη ισχύος της Τουρκίας στη διεθνή πολιτική σκηνή”

“Με την αποφασιστική στάση του κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η Αγία Σοφία ξαναπαίρνει την ταυτότητά της. Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στον Πρόεδρό μας εξ ονόματος του έθνους μας για αυτήν την απόφαση», υπογράμμισε.

“Στις 24 Ιουλίου θα ανοίξουμε τα χέρια μας στον ουρανό και τις καρδιές μας στην προσευχή. Για να αθανατίσουμε αυτήν την ιστορική στιγμή παρουσιάζουμε τα νέα γραμματόσημα” δήλωσε ο κ. Καραϊσμαϊλογλου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων