23/09/2021 23/09/2021 Κατόπιν προσκλήσεως του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου και του Προέδρου του κ. Κωνσταντίνου Φιφλή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος μετέβη σήμερα το πρωί στο εμβληματικό Δημαρχιακό Μέγαρο Ερμουπόλεως, στις αίθουσες του οποίου στεγάζονται οι Δικαστικές Υπηρεσίες, όπου και τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου Δικαστικού Έτους, με την παρουσία Εισαγγελέων, Αντεισαγγελέων και Δικαστών,...
23 Σεπτεμβρίου, 2021 - 17:56
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2021 - 18:04

Ευλόγησε δικαστές, δικηγόρους και δικαστικούς υπαλλήλους

Διαδώστε:
Ευλόγησε δικαστές, δικηγόρους και δικαστικούς υπαλλήλους

Κατόπιν προσκλήσεως του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου και του Προέδρου του κ. Κωνσταντίνου Φιφλή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος μετέβη σήμερα το πρωί στο εμβληματικό Δημαρχιακό Μέγαρο Ερμουπόλεως, στις αίθουσες του οποίου στεγάζονται οι Δικαστικές Υπηρεσίες, όπου και τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου Δικαστικού Έτους, με την παρουσία Εισαγγελέων, Αντεισαγγελέων και Δικαστών, του Προέδρου και Μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου και Δικαστικών Υπαλλήλων.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου κ. Κωνστ. Φιφλή για την ευγενική πρόσκλησή του, αναφέρθηκε στα πρόσωπα των Δικαστών, οι οποίοι, όπως τόνισε, διακρίνονται για την ευγένεια, το ήθος, τον πολιτισμό και τη νομική τους κατάρτιση, τα οποία με ικανοποίηση εισπράττει καθημερινά η τοπική κοινωνία, και τους συνεχάρη για το έργο και την προσφορά τους προς αυτήν.

Καλωσόρισε επίσης, τους νεοτοποθετηθέντες Δικαστικούς στο νησί της Σύρου και ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη στην ευθυνοφόρο αποστολή τους.

Μετά την τέλεση του Αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος έγινε δεκτός στο Γραφείο τους από τον νέο Εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου κ. Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου και την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου κα Ουρανία Λαμπροπούλου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων