13/08/2020 13/08/2020 Εγκαίνια του Εποχικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στη Νέα Επίδαυρο πραγματοποιήθηκαν από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, και του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Π.Σ., Στέφανου Κολοκούρη, Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020. Το Εποχικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο θα υπάγεται επιχειρησιακά και διοικητικά στην Π.Υ. Ναυπλίου. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με τη τήρηση όλων των επιβαλλόμενων υγειονομικών...
13 Αυγούστου, 2020 - 16:14
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2020 - 16:26

Χαρδαλιάς και Μητροπολίτης στον αγιασμό της Πυροσβεστικής

Διαδώστε:
Χαρδαλιάς και Μητροπολίτης στον αγιασμό της Πυροσβεστικής

Εγκαίνια του Εποχικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στη Νέα Επίδαυρο πραγματοποιήθηκαν από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, και του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Π.Σ., Στέφανου Κολοκούρη, Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020.

Το Εποχικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο θα υπάγεται επιχειρησιακά και διοικητικά στην Π.Υ. Ναυπλίου. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με τη τήρηση όλων των επιβαλλόμενων υγειονομικών μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του covid 19. Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Επιδαύρου Αναστάσιος Χρόνης, ο βουλευτής Αργολίδας, Ιωάννης Ανδριανός.

Τον αγιασμό του Πυροσβεστικού κλιμακίου τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος. Ακολούθησε η κοπή της κορδέλας των εγκαινίων από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και ακολούθως πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου.

ΦΩΤΟ: STUDIO B&G ΡΑΣΣΙΑΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων