15/05/2022 16/05/2022 Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα Εγκαίνια της 26ης έκθεσης Εκκλησιαστικής τέχνης «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ». Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr   Την ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε ο εκπρόσωπος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως αρχιμ. Φώτιος Ζαρζαβατσάκης, όπου στη συνέχεια ξεναγήθηκε στους χώρους της έκθεσης. Στην έκθεση «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» οι Ιερείς όλων των βαθμίδων της Εκκλησίας μας,...
15 Μαΐου, 2022 - 14:34
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2022 - 2:32

Αγιασμός εγκαινίων της έκθεσης «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

Διαδώστε:
Αγιασμός εγκαινίων της έκθεσης «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα Εγκαίνια της 26ης έκθεσης Εκκλησιαστικής τέχνης «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ».

  • Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr

 

Την ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε ο εκπρόσωπος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως αρχιμ. Φώτιος Ζαρζαβατσάκης, όπου στη συνέχεια ξεναγήθηκε στους χώρους της έκθεσης.

Στην έκθεση «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» οι Ιερείς όλων των βαθμίδων της Εκκλησίας μας, οι μοναχοί και οι μοναχές, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων Εκκλησιαστικών ειδών και ειδών λαικής τέχνης αλλά και πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να βρούν όλα τα λειτουργικά, για τον εξοπλισμό και την ευταξία των Ιερών Ναών και των Ιερών Μονών. Τα αναμνηστικά είδη για τα καταστήματα λαϊκής τέχνης και Εκκλησιαστικών ειδών συμπληρώνουν τα εκθέματα ενώ παράλληλα παρουσιάζεται και μεγάλη συλλογή Ορθόδοξων Χριστιανικών βιβλίων.

Χορηγός επικοινωνίας της Έκθεσης είναι η Pemptousia TV και το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (ope.gr).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων