11/11/2022 11/11/2022 Με την άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε απόψε στο Ξενοδοχείο «Athens Marriot» τον Αγιασμό επί τη ενάρξει των εργασιών του Τακτικού Συνεδρίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, ύστερα από δυο χρόνια πανδημίας, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου της, Δημάρχου Ρόδου κ. Αντ....
11 Νοεμβρίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 11/11/2022 - 22:08

Αγιασμός στην έναρξη του Συνεδρίου Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου από τον Μητροπολίτη Σύρου

Διαδώστε:
Αγιασμός στην έναρξη του Συνεδρίου Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου από τον Μητροπολίτη Σύρου

Με την άδεια και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε απόψε στο Ξενοδοχείο «Athens Marriot» τον Αγιασμό επί τη ενάρξει των εργασιών του Τακτικού Συνεδρίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, ύστερα από δυο χρόνια πανδημίας, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου της, Δημάρχου Ρόδου κ. Αντ. Καμπουράκη.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, αφού μετέφερε τις ευχές των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ρόδου κ. Κυρίλλου, ο οποίος δεν παρέστη λόγω της εορτής του Πολιούχου Ρόδου Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου, Παροναξίας κ. Καλλινίκου και Θήρας κ. Αμφιλοχίου, ανεφέρθηκε στις καλές σχέσεις συνεργασίας και συναντιλήψεως μεταξύ της Εκκλησίας και των εκπροσώπων όλων των Βαθμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ευχήθηκε καλή επιτυχία των εργασιών του Συνεδρίου.

Χαιρετισμό, επίσης, απηύθυναν ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας, ο Υπουργός Τουρισμού κ.  Βασίλης Κικίλιας, ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας κ. Μιχαλόπουλος, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκος, και παρέστησαν Βουλευτές, εκπρόσωποι όλων των Κομμάτων και αυτοδιοικητικοί παράγοντες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων