27/06/2020 28/06/2020 Σήμερα το πρωί (27/6/2020), στις 12.30 μ.μ., έγινε ιερά Παράκληση μπροστά στον τάφο του νεοκαταταχθέντος στο Αγιολόγιο της Εκκλησίας Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης, Πέλλης & Αλμωπίας. Μετά το πέρας της Παρακλήσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης κ. Ιωήλ είπε λίγα λόγια για τον Άγιο. Ανάμεσα στα άλλα ανέφερε ότι την ημέρα της αγιοκατατάξεως, κάποιος Αγιορείτης είπε:...
27 Ιουνίου, 2020 - 22:22
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2020 - 1:14

Εμφάνιση Αγίου Καλλινίκου: «Εσύ μπορεί να μη με ξέρεις, με ξέρουν όμως οι Εδεσσαίοι»

Διαδώστε:
Εμφάνιση Αγίου Καλλινίκου: «Εσύ μπορεί να μη με ξέρεις, με ξέρουν όμως οι Εδεσσαίοι»

Σήμερα το πρωί (27/6/2020), στις 12.30 μ.μ., έγινε ιερά Παράκληση μπροστά στον τάφο του νεοκαταταχθέντος στο Αγιολόγιο της Εκκλησίας Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης, Πέλλης & Αλμωπίας. Μετά το πέρας της Παρακλήσεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης κ. Ιωήλ είπε λίγα λόγια για τον Άγιο. Ανάμεσα στα άλλα ανέφερε ότι την ημέρα της αγιοκατατάξεως, κάποιος Αγιορείτης είπε: «Ποιος είναι αυτός ο Άγιος; Δεν τον ξέρω!». Τότε το κελί του φωτίστηκε και μέσα στο φως αυτό είδε τον Άγιο Καλλίνικο να του λέει: «Εσύ μπορεί να μη με ξέρεις, με ξέρουν όμως οι Εδεσσαίοι!».

Την ευχή του και τις πρεσβείες του να έχουμε!

Μαρτυρία Παναγιώτη Μελικίδη

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων