02/02/2022 03/02/2022 Ένας σύγχρονος Άγιος. Μία εμβληματική φυσιογνωμία που φώτισε με τον πνευματικό του λόγο πλήθος ανθρώπων. Η νέα ιστορική-βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος» που ακολουθεί την ιστορία της ζωής του Αγίου Παϊσίου, από τη γέννησή του μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να μονάσει, κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στις 22:30, στο MEGA, σε μια παραγωγή του...
02 Φεβρουαρίου, 2022 - 20:34
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2022 - 1:08

«Άγιος Παΐσιος. Από τα Φάρασα στον Ουρανό»: Tα τρέϊλερ της πρεμιέρας στο MEGA

Διαδώστε:
«Άγιος Παΐσιος. Από τα Φάρασα στον Ουρανό»: Tα τρέϊλερ της πρεμιέρας στο MEGA

Ένας σύγχρονος Άγιος. Μία εμβληματική φυσιογνωμία που φώτισε με τον πνευματικό του λόγο πλήθος ανθρώπων.

Η νέα ιστορική-βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος» που ακολουθεί την ιστορία της ζωής του Αγίου Παϊσίου, από τη γέννησή του μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να μονάσει, κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στις 22:30, στο MEGA, σε μια παραγωγή του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός.

Ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών ερμηνεύει τους χαρακτήρες της σειράς. Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Τσιάκκας και τη σκηνοθεσία ο Στάμος Τσάμης. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε τόπους όπου έζησε ο Άγιος Παΐσιος, όπως η Κόνιτσα και το Άγιον Όρος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Άγιος Παΐσιος. Από τα Φάρασα στον Ουρανό»: Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα στο MEGA – Γνωριμία με τους χαρακτήρες της νέας σειράς

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων